Toroslar Mevlana Anaokulu
YALINAYAK MAH. 102002 SK. NO 23 TOROSLAR / MERSİN
0.324 223 14 66

VİZYON

Bireysel farklılıklarını ortaya çıkararak bilginin ve bilgili insan olmanın önemini kavrayabilen,Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda yaratıcı,başarma ve kazanma duygusu yerleşmiş, topluma yönelik proje ve çözümler üretebilen bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olarak ilimizde okul öncesi eğitimde öncü okul olmak.

MİSYON

Erken çocukluk dönemindeki eğitimin birey gelişiminde en önemli yılları içine aldığını aile ve çevreye anlatarak, okulöncesi eğitimle ilgili tüm yenilikleri takip edip eğitim sistemimize adapte etmek ve tüm ülkeye model olacak şekilde, eğitimi; OKUL-AİLE-ÇEVRE bütünlüğü içinde çok yönlü faaliyetlerle sürdürerek;mutlu,başarılı,paylaşmayı bilen, hoşgörü,yardımlaşmadayanışma ve sorumluluk duygusu gelişmiş çocuklar yetiştirmektir.Ve bizler, Mürüvvet Faik Uğuz Anaokulu ailesi olarak tüm pozitif enerjimizle ve ekip ruhumuzla okul öncesi eğitimi toplumumuzun tüm kesimlerinde yaygınlaştırmak,önemini kavratmak ve okul öncesi bilinci oluşturmak için varız.

Öğretim Şekli :

07.30-12.30/12.30-17.30